Jogi útmutatás

1. Általános szerzői jogi útmutatás

A site Hefter László (a továbbiakban szerző) tulajdonát képező dokumentumokat, képeket (a továbbiakban hozzáférhető anyagok) tartalmaz. A szerző a site tartalmát bármikor megváltoztathatja. Ön a site-on hozzáférhető dokumentumokat használhatja, másolhatja és kinyomtathatja. A dokumentumok tartalmát a forrás megjelölésével publikálhatja, de nem jogosult a site, illetve a szerző által hozzáférhetővé tett anyagok átalakítására, megváltoztatására, módosítására vagy adaptálására. Ugyanez vonatkozik a dokumentumok tartalmazta képekre és interaktív multimédia szoftverekre is.

2. Műalkotások

A site-on leírt és reprodukált műalkotások a szerző tulajdonát képezik amennyiben az adott műtárgy lapjai másképp nem tájékoztatnak. A reprodukciók és a leírások a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatóak. A műtárgyak árusítására kizárólag a szerző jogosult, amennyiben az adott műtárgy lapja másképp nem tájékoztat.

4. Bejegyzett márkanevek

A web-lapokon említett bejegyzett márkaneveket a bejegyzett tulajdonosaik birtokolják. A márkanevek említése kizárólag és szükségszerűen informatív jellegű. A márkenév említéséért a site tulajdonosa semmilyen ellenszolgáltatásban nem részesül, és a bejegyzett tulajdonos felszólítására azokat eltávolítja.
Ha a jogi megjegyzéssel kapcsolatban kérdése van, forduljon a site szerzőjéhez.